U nedjelju 16.5. održana je Konglomeracija za Sašu Anočića | Teatar EXIT

Teatar EXIT

U nedjelju 16.5. održana je Konglomeracija za Sašu Anočića

U nedjelju 16.5. održana je Konglomeracija za Sašu Anočića

18.05.2021. 16:59
 
{ KONGLOMERACIJA ZA SAŠU ANOČIĆA }
 
U nedjelju, 16.5., u krugu najbližih suradnika i obitelji, prisjetili smo se Saše Anočića, jednog od najznačajnijeg suradnika Teatra EXIT, koji je, kako je rekao ravnatelj Matko Raguž, došavši u EXIT prije 19 godina zapravo došao doma, na najlogičnije mjesto za svoj rad.
 
Iako nas je 4.5. iznenada napustio, nedjeljna atmosfera, uzvanici i izvođači, njihove energije i reakcije, SVE je govorilo da je Saša ostao jednako prisutan. I uvijek će biti prisutan.
U EXITU, u Trešnji, u KNAP-u, Gavelli, u svojim predstavama i tekstovima, u svakom, ali baš svakom njegovom suradniku i naravno, najviše, u svojoj djeci – Miji, Izabeli, Rafaelu i Angelini.
Konglomeracija je bio pozdrav, ali nije bio oproštajni. Bio je to pozdrav Sašinom opusu i tragu koji je ostavio iza sebe. Međusobni pozdrav svih onih koje je dotaknuo.
 
Saša, svi mi znamo da si i dalje tu, da nastavljaš živjeti. I to kao jedan originalan Kauboj, sasvim nove vrste – nevidljivi Kauboj. A nevidljiv Kauboj je nepobjediv i vječan. I time legendaran.
 
Vidimo se! Ili bolje rečeno – viđamo se! ❤

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga