PREMIJERA PREDSTAVE ''VOLIŠ LI ME?'' U STUDIJU EXIT | Teatar EXIT

Teatar EXIT

PREMIJERA PREDSTAVE ”VOLIŠ LI ME?” U STUDIJU EXIT

PREMIJERA PREDSTAVE ”VOLIŠ LI ME?” U STUDIJU EXIT

29.10.2018. 15:13

8. studenog u 19h u Studiju EXIT održat će se premijera predstave Voliš li me? nastala u suradnji sa Zagrebačkim glumačkim ateljeom. 

Predstavu je režirao Janez Vajevec, a igraju Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik.

O PREDSTAVI:

Život koji smo sanjali  nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su  neke  od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Mizanscena je jednostavna. Dvoje glumaca, stol i stolice, te bezbroj fiktivnih predmeta koji ne postoje samo u mašti već i u zbilji.

Predstavu možete pogledati 9., 10. i 11. studenog u 19h u Studiju EXIT. Ulaznice se kupuju na blagajni Teatra EXIT, putem Ulaznica.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga