NAPUSTIO NAS JE ROBERT BUDAK (21. ožujka 1992. - 27. siječnja 2019.) | Teatar EXIT

Teatar EXIT

NAPUSTIO NAS JE ROBERT BUDAK (21. ožujka 1992. – 27. siječnja 2019.)

NAPUSTIO NAS JE ROBERT BUDAK (21. ožujka 1992. – 27. siječnja 2019.)

28.01.2019. 17:18

Mladi glumac Robert Budak, koji je igrao u dvije naše predstave Taksimetar i Don Juan u Sohou, napustio nas je u 27. godini života.

Kada netko tako mlad, pametan i talentiran ode možemo samo pretpostaviti kakva praznina ostaje ispred nas. Mi koji smo ga bolje poznavali znamo da je praznina velika.

Robert Budak, koji je svojim habitusom, integritetom, inteligencijom i talentom bio predodređen za najteže i najveće glumačke role je otišao. Naglo i prerano. Puno prerano.

U malo vremena ostavio je dubok trag. Hrvatska publika, a posebno ZKM-a i Teatra EXIT, pamtit će ga po mnoštvu sjajnih uloga. U dvije predstave u Exitu igrao je deset različitih karaktera. Za ulogu u predstavi Taksimetar dobio je 2017. godine nagradu Hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina te nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na festivalu Barski ljetopis 2018 u Crnoj Gori.

Robert Budak bio je glumac na kojeg smo se s punim povjerenjem oslanjali i na kojeg smo računali u nekim budućim projektima. Nažalost, naše zajedničko putovanje je prekratko trajalo.

Hvala ti dragi Robi za sve dobro koje si nam darovao.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga